Dag 23 - 18 juni - McLeod Ganj - Regen

De dag begin met miezerige regen, die later overgaat in stevige buien en windvlagen.
Gelukkig hebben we de meeste dingen wel gezien die we hier wilden bekijken. Alleen het Tibet Museum willen we nog graag bezoeken, maar dat is wegens werkzaamheden gesloten. Dit museum gaat over de Tibetaanse cultuur en geschiedenis en over de bezetting en onderdrukking van Tibet door China. Niemand kan zeggen wanneer het weer open is. "Maybe Tomorrow" krijgen we steeds te horen en zo zijn we er elke dag naar toe gegaan om te constateren dat het nog dicht is, zo ook vandaag.

Photobucket
De vrouw in haar straatstalletje met snuisterijen heeft het wel bekeken en ligt over haar handel te slapen.

Photobucket
De straatartiesten tellen hun geld.Tegen de avond klaart het weer op en komt de drukte alsnog op gang.
We hebben een goed restaurant gevonden, waar we tijdens ons verblijf in McLeod Ganj elke avond naar toe gaan.
An is gek op de kip Tandorie die ze hier serveren en ik zoek het meestal in het Chinese deel van de menukaart.


Gisteravond raakten we er in gesprek met twee Indiase jongens, Aanleiding was dat we in lachen uitbarstten toen we zagen dat ze een dikke klomp ijs bij hun wijnglas in plompten. Het drinken van een mooie fles Italiaanse wijn van rond de 30 euro is hier al opvallend en het aanlengen met een klomp ijs des te meer.
Zo kwam een geanimeerd gesprek op gang met twee heren die volgens onze inschatting goed in de slappe was zaten. Wij lieten het ons aangeboden glas wijn goed smaken, maar lieten de ijsklompen onaangeroerd.

1 opmerking:

  1. Hi R and A,

    Thank you so much. It was great to meet with you coincidentally. We are so impressed with the thoroughness of your blogs!

    We wish you all the best for your world wide adventures!!!!

    Agnes & Chemi

    BeantwoordenVerwijderen